Gewoon echt helemaal niets

Ik had de afgelopen twaalf jaar geen Nederlandse t.v. gezien, noch anderszins veel voeling gehouden met de laatste ontwikkelingen binnen ons taalgebied, en ik ontdek nu dat ik echt gewoon heel erg veel gemist heb. Ik merk dat de vaderlandse woordenschat zich gewoon écht hélemaal vernieuwd heeft, weet je. Echt gewoon heel erg scary! Gewoon echt heel erg… wauw! Já! Hahaha!
Ik begrijp nú ook gewoon echt heel erg goed waarom de Nieuwe Nederlander echt gewoon heel erg veel moeite heeft, onze taal onder de knie te krijgen. Ze is gewoon echt heel erg moeilijk, weet je. Echt wel, hahaha!
En ik begrijp bovendien waarom sommigen zeggen: “We lezen je stukjes echt wel! Maar we begrijpen er gewoon echt helemaal niets van, weet je!”
Ik snap ‘t…

Dit vind je misschien ook leuk...